Vesti o Falun Dafi i krizi ljudskih prava u Kini

Apel za zaustavljanje progona Falun Gonga za vrijeme posjete kineskog predsjednika Hrvatskoj

U petak, 19.6. i subotu, 20.6. Falun Dafa praktikati iz Hrvatske održat će niz aktivnosti povodom posjete kineskog predsjednika Hrvatskoj, a sa ciljem upoznavanja hrvatske javnosti sa zločinima koji se u Kini vrše nad milijunima praktikanata Falun Gonga.

Također, u otvorenom pismu, hrvatski praktikanti traže od hrvatskog državnog vrha da osudi progon Falun Gonga i zatraži od kineskog režima zaustavljanje progona Falun Gonga u Kini, koji traje već 10 godina.

Program aktivnosti:

  • Petak, 19.6. 16:00 - 19:00: Javni skup na Trgu Bana Jelačića
  • Petak, 19.6. 20:00 - 22:00: Miroljubivi apel za prekid progona Falun Gonga - apel sa svijećama pred kineskom ambasadom u Zagrebu (ul. Mlinovi 132)
  • Subota, 20.6. 8:00 - 20:00: Javni skup ispred HNK

Na ovim skupovima, građani Zagreba će imati priliku uživo vidjeti harmonične vježbe Falun Gonga i saznati više o genocidnom progonu Falun Gong praktikanata u Kini i neviđenom mirnom otporu Falun Gong praktikanata, koji se usprkos progonu i mučenju ne odriču svojih principa Istinitosti, Dobrodušnosti i Tolerancije.

Sistematično oduzimanje organa Falun Gong praktikantima koji su zatočeni u kineskim radnim logorima samo je jedan od šokantnih detalja progona: http://faluninfo.ba/otklanjanje_organa

Falun Gong praktikanti pozivaju predstavnike medija da se informiraju o situaciji u Kini i tragediji koja se događa u stotinama radnih logora u "modernoj Kini", sakivenih od očiju zapadnih biznismena i turista i da informiraju hrvatsku javnost o progonu milijuna miroljubivih ljudi, koji je odnio tisuće života, donio neizmjerne patnje i uništio nebrojene obitelji. Podržite Falun Gong praktikante u njihovim miroljubivim nastojanjima da zaustave ovaj progon, koji predstavlja sramotu za ljudsku civilizaciju.

Kontakt Falun Dafa infocentra u Zagrebu:

  • Irma Krasnić, +385 91 891 8254

Dodatne informacije:

Podeli ovaj članak:

Ostanite informisani. Prijavite se za naša saopštenja za medije i biltene